Ben jij klaar voor een vacaturen pedagogisch medewerker?

Ben jij klaar voor een vacaturen pedagogisch medewerker?

De voorschool Amsterdam heeft een vacaturen pedagogisch medewerker en zijn op zoek naar gedreven collega’s die de mouwen graag opstropen. Ben jij hier ook klaar voor? Dan is dit het moment om te solliciteren.

Een vacature Pedagogisch medewerker vind je bij de voorschool Amsterdam. Je laat kinderen op een vrije en speelse manier kennismaken met de basisschool of speciaal onderwijs. Waarbij jij de adviserende factor en misschien wel belangrijkste schakel tussen ouders, kind en school bent. Zie jij deze vacature wel zitten? Laat je CV en motivatie gerust bij ons achter. Op deze manier hebben wij een goede indruk van wie je bent en of jij de juiste persoon is voor onze voorschool in het prachtige Amsterdam.

Jij bent als pedagogisch medewerker misschien wel de belangrijkste schakel waardoor jongeren weer verder komen. Een prachtig beroep dus. Daarom is een vacature pedagogisch medewerker vaak snel opgevuld. Maar nog altijd is er veel vraag naar.

De voorschool Amsterdam

Door kinderen op een voorschool te plaatsen leren ze sneller en is de overstap naar het basis onderwijs een stuk kleiner. Dit heeft als voordeel dat er ook weinig tot geen achterstand is. Maar een voorschool kan ook een andere reden hebben. Zo zijn er kinderen die taalachterstand hebben of er zijn andere zorgen op het gebied van ontwikkeling. Dan kan een voorschool helpen om deze aan te pakken.

Bij een voorschool werken gediplomeerde pedagogisch medewerkers die alles weten van hoe een kind zich ontwikkelt en wat er voor nodig is om de ontwikkeling te stimuleren. Omdat je direct bij deze ontwikkelingen betrokken ben heb je doorgaans meer genoegdoening.

Is een Vacature Pedagogisch medewerker iets voor jou?
Je bent in staat om geduldig maar gericht te werken aan de ontwikkeling van kinderen? Je kunt goed omgaan met kinderen en ben degene die de mouwen durft op te stropen om er echt voor te gaan? Dan is een vacature Pedagogisch medewerker zeker iets voor jou.

Want jij bent de schakel tussen de ontwikkeling, het plezier en de doorstroming die het kind doormaakt. Een dankbare maar zeker niet altijd een gemakkelijke taak.

admin

Reacties zijn gesloten.