Krijg privéles Spaans

Krijg privéles Spaans

Wil jij graag de Spaanse taal leren, maar heb je hier moeite mee? Dan kan privéles een uitkomst bieden. Tijdens de privéles Spaans is er echt oog voor jou en wat jij wilt leren. Op deze manier kun je de Spaanse taal pas echt goed leren en kun je als een volbloed Spanjaard jezelf wegwijs maken in de eigen taal.

Wat kun je leren tijdens de privéles Spaans?

Met onze Spaanse privélessen leren wij jou de Spaanse taal op het gebied van woorden kennen, zinnen maken en een gesprek aangaan. Zowel geschreven als mondeling helpen we jou de Spaanse taal onder de knie te krijgen. Dit aan de hand van verschillende thema’s die belangrijk kunnen zijn voor wanneer je bijvoorbeeld op vakantie gaat naar Spanje of Zuid-Amerika.

Het grote verschil met privéles en gewone les is dat je één-op-één les krijgt van onze docent. Normaal worden deze lessen namelijk in groepsverband gegeven, maar het kan zijn dat jij liever wat extra aandacht wilt of het fijner vindt persoonlijke les te krijgen. Dit kan zijn omdat je veel moeite hebt met de taal en je daarom wat meer persoonlijke feedback wil krijgen, of omdat je vooral een specifiek onderwerp wilt leren waar de docent jou persoonlijk les in kan geven. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je plaatselijk Spaans nodig hebt, zoals wanneer je naar Catalonië of Argentinië gaat. Met al deze persoonlijke punten is onze privéles Spaans de uitgelezen manier.

Krijg persoonlijk les

Wij geven privéles Spaans op meerdere momenten in het jaar. Je kunt dus contact met ons opnemen wanneer het jou uitkomt en de lessen zijn te volgen op een door jou aangegeven moment, zodat het goed te combineren is met je werk dan wel studie en je vrije tijd. De lessen worden gegeven op onze leslocatie in hartje Amsterdam, maar er zijn mogelijkheden om dit bijvoorbeeld bij jou thuis te kunnen doen. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

De privélessen Spaans zijn speciaal ingezet om jou persoonlijk te kunnen helpen met het leren van deze prachtige taal. De lessen zijn geschikt voor iedereen die Spaans wil kunnen leren. Van de beginner die echt vanaf punt 1 op moet starten tot de meer ervaren spreker die zich verder wil verdiepen in de taal. Wat je wel en niet gaat leren en op welk niveau je zit en terecht wilt komen is allemaal te bespreken wanneer je je opgeeft om onze Spaanse privéles te volgen. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we je graag te woord.

admin

Reacties zijn gesloten.