Op zoek naar een nieuwe baan in Rotterdam?

Op zoek naar een nieuwe baan in Rotterdam?

Ben je werkloos of heb je behoefte aan een carrièreswitch en woon je vlakbij Rotterdam? Er zijn momenteel een groot aantal vacatures bij Werkzoeken.nl beschikbaar. Hierdoor zal er altijd wel wat tussen zitten voor jou. Weet je echter nog niet wat je precies wilt? Dan helpen wij je verder. In dit artikel vind je een aantal beschikbare banen. Lees snel verder en kijk of er wat tussen zit!

Werken als security specialist informatiebeveiliging

Ben je een groot computerliefhebber en heb je er altijd van gedroomd om te werken aan IT projecten? Dan is één van de vacatures Rotterdam ‘Security specialist informatiebeveiliging’ wat voor jou! Hierbij voer je onder andere risicoanalyses uit met de nieuwste technieken bij verschillende bedrijven. Daarnaast maak je ook nog eens plannen voor een beter beleid bij verschillende IT projecten en ben je op de hoogte van de nieuwste security trends!

In de zorg

Werk je liever samen met mensen en is daarom in de zorg werken echt iets voor jou? Dan wil je graag als verzorger IG werken. Deze baan biedt veel flexibiliteit in wanneer je wilt werken. Toch verricht je veel inhoudelijk en verantwoordelijk werk. Het is hierbij zelfs mogelijk om te werken als ZZP’er, waardoor je jouw uurtarief zelf kunt bepalen!

Werken met kinderen

Hou je van kinderen en ben je niet bang om voor een hele klas te staan? Dan is docent worden op de middelbare school wellicht wat voor jou! Als docent kun je jezelf specialiseren in één of meerdere vakken. Hierdoor kun je altijd je interesse nastreven. Het is natuurlijk geweldig als je je leerlingen aan succes kan helpen en kan enthousiasmeren. 

Een goede bijbaan

Zoek je een goede bijbaan waarin je je hoofd even helemaal leeg kan maken? Dan is schoonmaken echt wat voor jou! Dit kan bij grote bedrijven, maar ook bij mensen thuis. De baan schoonmaker is ook erg flexibel in zijn werktijden en vaak kan je zelf kiezen waar je wilt werken. Ideaal dus!

Voor de creatievelingen

Ben je een echte creatieveling en houd je erg van de ICT? Dan is de baan developer misschien wat voor jou! Als een developer ontwikkel je namelijk software voor verschillende projecten. Daarnaast zorg je er ook nog eens voor dat al bestaande programma’s verbeterd worden. Hiervoor moet je verschillende programmeertalen goed kunnen beheersen. Een baan in deze sector betaald erg goed. Er is namelijk veel vraag naar. 

Lekker ontwerpen

Ben je wel een echte creatieveling, maar heb je helemaal niks met de ICT sector? Dan is een baan als architect echt wat voor jou! Een architect kan zowel binnenshuis als buiten mooie dingen ontwerpen. Vaak ontvang je opdrachten, waardoor je elke keer weer wat anders mag doen. Ook heb je meestal flexibele uren en is het mogelijk om als ZZP’er te werken. 

Er zit dus altijd wel wat voor jou tussen!

Ben je dus op zoek naar een leuke baan en ben je helemaal geënthousiasmeerd door dit artikel? Kijk dan snel op vacaturebanken. Hier worden banen in elke categorie aangeboden. Voor ieder wat wils dus!

admin

Reacties zijn gesloten.