Toegewijd zijn aan een bedrijf

Toegewijd zijn aan een bedrijf

Zodra je een langere tijd bij een bedrijf werkt, zal je merken dat er bepaalde voordelen aan verbonden zijn. Je kan hierbij denken aan een vertrouwde werkomgeving, een loonsverhoging en misschien wel de optie tot zakelijk leasen. Ondanks dat er tegenwoordig wordt gezegd dat je om de drie jaar van bedrijf moet wisselen om het meeste uit je carrière te halen, is blijven bij een bedrijf dus ook zo slecht nog niet.

Goede band

Zodra je ervoor kiest om een langere tijd bij een bedrijf te werken, zal je merken dat je een steeds sterkere band met je collega’s krijgt. Naast dat je elkaar natuurlijk elke dag ziet, ken je elkaar tegen die tijd ook al enkele jaren. Dit kan ertoe leiden dat je goed weet wat je aan je collega’s hebt op werkgebied, maar ook buiten werk om misschien leuke dingen met ze onderneemt. Ook een betere band met je leidinggevenden kan er misschien toe leiden dat ze een beter idee hebben van welke taken ze aan je toe kunnen vertrouwen en je daardoor meer uitdaging krijgt op je werk.

Loononderhandelingen

Naast een goede band met je collega’s, zal een langere tijd bij een bedrijf automatisch ook leiden tot meer loononderhandelingen. Op deze manier heb je vaker de kans gehad om te laten zien wat je waard bent en kan dit dus ook leiden tot een hoger loon. Echter is het altijd belangrijk om in je achterhoofd te houden dat je eerst moet laten zien wat je kan voordat je om meer geld gaat vragen. Anders kan zo’n loononderhandeling namelijk eerder negatief dan positief uitpakken.

Leasen

Als laatste is er natuurlijk ook de kans dat je werk je de mogelijkheid geeft tot een bedrijfswagen leasen. Op deze manier heb jij voor scherpe prijzen beschikking tot een auto en hoef je je niet meer druk te maken over hoe je al jouw spullen van en naar werk gaat vervoeren. Je zal hierbij een vast bedrag per maand betalen waardoor jouw verzekering, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud vergoed wordt door de leasemaatschappij. Op die manier ben je alleen nog maar verantwoordelijk voor het betalen van de brandstof en eventuele verkeersboetes.

admin

Reacties zijn gesloten.